Iar acum vă rog să fiţi foarte, foarte atenţi. E cea mai grea şi cea mai profundă postare a noastră dintre toate pe care le-aţi văzut pe aici.
Cei care aveţi un sfert de oră liber şi, mai ales, dispoziţia necesară să suportaţi un şoc emoţional rămâneţi. Ceilalţi sunteţi liberi, ne vedem ora viitoare.
Ştiţi cu toţii că dacii aveau ca simbol protector lupul. Steagul lor era un balaur cu cap de lup. Însuşi numele lor era derivat din „daoi”, care însemna lup.
Luaţi aceasta ca pe o legendă, desigur. Ei bine, nu e.
Vă oferim două înregistrări pe care vă rugăm să aveţi răbdarea de a le asculta până la capăt. Una conţine un cântec dac, iar cealaltă urlete de lup. Veţi rămâne înmărmuriţi, aşa cum sunt şi eu, când veţi constata nu că ele se aseamănă: sunt identice. Acelaşi cântec interpretat de daci şi de lupi.
Şi o temă pentru acasă: meditaţi ce vechime are cântecul, pe care noi îl clasăm ca de pe vremea bunicilor sau străbunicilor noştri. Nu, iubiţii mei, e un cântec al daoilor-lupi, de acum multe mii şi mii de ani. Rămas neschimbat, ca înregistrat atunci. Credeţi că proba cu Carbon 14 i-ar putea calcula vechimea mai exact? Cu siguranţă, nu.
Ascultaţi!
NB. Consideraţi-vă nişte privilegiaţi: sunteţi primii care luaţi cunoştinţă de această realitate extraordinară.
Despre cântecul „cu noduri”, existent numai în Maramureş şi Oltenia, s-au scris sute de studii. Nimeni nu a observat însă legătura, atât de vizibilă acum când suntem atenţionaţi, dintre el şi urletul lupilor. Aceasta o aflaţi acum în premieră absolută pentru că e descoperirea Daciei Edenice (ea cu lupii are nişte tratate secrete).
Sursa: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1558671030942489&id=236988129777459
Comentarii recente